Καταγγελία για Γενικό Διευθυντή ξενοδοχείου

FacebookTwitterGoogle+Share

Καταγγέλλουμε το Γενικό Διευθυντή του Ξενοδοχείου Ζαφόλια, Ζήση Παπαρίζο, για την κατ’ εξακολούθηση απαράδεκτη συμπεριφορά που επιδεικνύει απέναντι στους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους τους στην επιχείρηση.

Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ότι σιχαίνεται τα σωματεία και τον συνδικαλισμό, κάτι που δεν έκρυψε ποτέ. Είναι γεγονός ότι η δράση του ταξικού επιχειρησιακού σωματείου του έχει γίνει εμπόδιο στο να περνά χωρίς αντίσταση τις αντεργατικές του μεθοδεύσεις. Πρόσφατα όμως μάθαμε τους χαρακτηρισμούς με τους οποίους «στολίζει» τα νόμιμα εκλεγμένα μέλη του επιχειρησιακού σωματείου του ξενοδοχ είου.

Η έκφραση «σαπάκι» για καμαριέρα όχι μόνο δεν τιμά τον ίδιο, αλλά κυρίως εκθέτει όσους τον τοποθέτησαν Γενικό Διευθυντή. Επειδή λογαριάζει χωρίς την καμαριέρα, τον ενημερώνουμε ότι χωρίς την δική της εξαντλητική δουλειά, δεν θα λάμβανε ποτέ τον παχυλό του μισθό.

Κι αν δεν έχει μάθει από κανέναν να σέβεται τον εργαζόμενο, τον προειδοποιούμε ότι το συνδικαλιστικό κίνημα του κλάδου στην Αττική δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει έτσι.

Η τρομοκρατία που προσπαθεί να επιβάλλει με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς θα απαντηθεί συλλογικά από όλα τα σωματεία, αν δεν ανακαλέσει και δεν ζητήσει δημόσια συγνώμη.